Wanneer u kiest voor Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars kiest u voor:

Menu

Wij verkopen uw woning

➝ Bellen

Vertrouwd & bij de tijd!

➝ langskomen

No Cure, No Pay

Wij willen uw woning zo vlot mogelijk verkopen voor de beste prijs. Dit doen we samen met u. Een schone, opgeruimde en slim ingerichte woning vormt, in combinatie met een realistische vraagprijs, de basis. Zo zorgen we ervoor dat woningzoekers uw woning willen bezichtigen en een bod uitbrengen. Het gehele verkoopproces zijn wij er voor u als verkoper. Is de woning verkocht? Dan betaalt u onze courtage. Wel zo eerlijk.

Professionele fotografie
en plattegronden

Let u op Funda ook vooral op de foto’s en de plattegronden? Vrijwel alle woningzoekers beginnen hier hun zoektocht en oriënteren zich met de beschikbare foto’s en video. Het is dus belangrijk dat uw woning er goed opstaat. U ontvangt praktische tips hiervoor en desgewenst komt er een stylingadvies. Vanzelfsprekend verzorgen wij de nieuwste technieken zoals een woningvideo, hoogte- en 360°fotografie verzorgen. 

Netwerk van meerdere Lommers makelaarskantoren

Uitgebreide brochure

Bezichtiging met enthousiasme en tijd voor de klant

Een opvallend tuinbord

Verkooptools

Facebook en Instagram

Wij zijn continu op zoek naar onderscheidende en vernieuwende manieren om uw woning bij woningzoekers onder de aandacht te brengen. Dus niet alleen funda.nl.

Overtuigd ?

Neem contact op voor meer informatie, of vraag een gratis waardebepaling aan.

direct contact

eerlijk verkoopadvies

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen, wilt u natuurlijk weten hoeveel uw woning kan opleveren. Met een gratis en vrijblijvende waardebepaling door Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars krijgt u snel een eerlijk inzicht in de waarde van uw woning. Een waardebepaling is kosteloos en verplicht u tot niets. Het is een moment van kennismaken. Hebben we de klik?
 
Let op: een waardebepaling is geen taxatie
De taxatie is een officiële waardebepaling die volgens de European Valuation Standards (EVS) wordt opgemaakt. Dit document heeft u nodig om een hypotheek aan te vragen. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld bezwaar wilt maken tegen de WOZ-waarde van uw woning, is een taxatierapport noodzakelijk. Voor een taxatie bent u bij Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars aan het juiste adres.

Gratis waardebepaling

direct contact

ga terug

Copaan.