Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand u goed advies geeft over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars is zo’n NVM-aankoopmakelaar die u hierbij helpt. U kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor een gerichte aankoop als u zelf al een passende woning hebt gevonden.

Een aankoopmakelaar is er dus voor u als koper. Heeft u een woning op het oog? Dan komt u in de meeste gevallen eerst in contact met de verkoopmakelaar. Deze makelaar behartigt de belangen van de verkoper. Als koper kan het prettig zijn om iemand te hebben die úw belangen behartigt in het koopproces. Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars heeft jarenlange ervaring op het gebied van aankoopbegeleiding. Als NVM-aankoopmakelaar werken wij voor u als koper, en niet voor de verkopende partij. 

Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar?

Aankoopmakelaar 

Neem contact op

Laat uw droom geen nachtmerrie worden!

Bespaar tijd en geld in het aankoopproces en kies voor Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars als aankoopmakelaar wanneer u een woning wilt kopen in de Gemeente Bergeijk, Eersel, Valkenswaard en omstreken.

Geeft inzicht in de waarde van de aan te kopen woning en de huidige marktomstandigheden

Inspectie bouwkundige staat, erfdienstbaarheden

Wat doet een

Kortom:

Advies in onderhandeling

Aandacht voor ontbindende voorwaarden en boeteclausules

Controle notariële akte en afrekening

aankoopmakelaar

Aanwezig bij eindinspectie

neem contact op

Aankoop- zoekbegeleiding kan op twee momenten starten: 

1. Aan het begin van uw zoektocht . Samen bespreken we uw woonwensen- / eisen en doen we een financiële quickscan. We zoeken naar de passende woning voor u en uw gezin. 

2. U heeft al een woning op het oog en zoekt een helpende hand. Is de woning deze prijs waard? Wordt er nog gebouwd in de omgeving? Is het bouwkundig in orde? Wil ik een bod uitbrengen? Ook dan kunt u ons als aankoopmakelaar inschakelen. Bespreek met ons een begeleiding op maat!

Zoekopdracht

plan een afspraak

Vrijblijvend

Ons kantoor maakt deel uit van de Lommers franchiseformule. Daardoor profiteer je van diverse voordelen, zoals een groot netwerk en onderscheidende verkooptools. Tegelijkertijd krijg je de persoonlijke aandacht en service die je van een klein makelaarskantoor mag verwachten.

Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars biedt je een realistische kijk op de woningmarkt. Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je een goede kans maken? Of ben je op zoek naar een full service makelaar met een realistisch en succesvol verkoopadvies op basis van het eerlijke ‘no cure, no pay’-principe? Plan dan een vrijblijvende kennismaking, ons deskundige team staat voor je klaar!

Ja ik wil kennismaken

Vrijblijvende kennismaking

Peter is als makelaar een zeer prettig persoon, gemakkelijk benaderbaar en neemt de tijd voor je. Naast de verkoop heeft hij ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning.

marianne

Ellen

Het contact verliep heel goed, heel soepel en ook met Henske op de administratie :). Ze hielden rekening met mijn ideeën en ook met mijn tijd ivm de kijkers. Ik ben zeer tevreden!